Tiny houses én groter

Zou het niet fantastisch zijn; je eigen (vakantie) huisje, speciaal voor jou op maat gemaakt en van alle gemakken voorzien. Een gezellig, comfortabel mini-huis dat compleet zelf in te delen is, met een leef-oppervlak tussen de 30 en 80 m2. Een prettig verblijf waarin het alle jaargetijden goed toeven is. Zeg nou zelf, daar teken je toch voor?

Jouw (vakantie) bungalow is compleet zelf in te delen. Elk aspect wordt tot in detail uitgedacht en de ruimte wordt ten volle benut; denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer met een stapelbed of een hoogslaper met drie lagen. Het huisje kan worden voorzien van een living met open keuken en een comfortabele badkamer met toilet en inloopdouche. Ook openslaande tuindeuren en een prachtige erker behoren tot de mogelijkheden.

Onze tiny houses zijn geliefd omdat ze grotendeels zelfvoorzienend zijn en op een ecologisch verantwoorde wijze worden gebouwd, zo werken we vaak met gerecycled materiaal. Hiermee hebben wij al diverse mooie gebouwen gerealiseerd. Ook kan het innovatieve mini-huisje praktisch overal worden geplaatst! Zie jij jezelf al genieten van al het groots dat een tiny (vakantie) bungalow te bieden heeft?

Kijk voor meer informatie op www.tinytinyhouse.nl.

Nieuws

Vacature Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider / Tekenaar Lees verder

Nieuwe locatie Wij zijn verhuisd! Lees verder

Vacature Wij zijn op zoek naar een timmerman! Lees verder

Wat mogen wij voor u betekenen?

Timmerwerken

Al jarenlang verzorgt Verberne Projecten bouw+meubel de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel binnen- als buitenshuis.

Lees verder >

Interieurbouw

Het interieur bepaalt de sfeer van uw woning of kantoor. Daarom ontwerpen en bouwen wij elk interieur precies zoals u het graag wilt zien.

Lees verder >

Bouwbegeleiding

Verberne Projecten bouw+meubel is jouw bouwpartner in crime. Dit betekent dat we je bouwproject van A tot Z begeleiden.

Lees verder >

Tiny houses

Een gezellig, comfortabel mini-huis dat compleet zelf in te delen is, met een leef-oppervlak tussen de 30 en 80 m2.

Lees verder >

Op de hoogte blijven? Volg ons ook op Facebook!

Recente projecten

Graag laten wij u een selectie van projecten zien die wij recent hebben gerealiseerd.