Ons team

De realisatie van jouw bouw- of interieurproject gaat gepaard met een dosis passie van toegewijde professionals; vakkundige specialisten die altijd denken en bouwen in het belang van hun opdrachtgevers. Samen zetten we alles in het werk om ook jóuw droom te verwezenlijken. Maak kennis met het team dat binnenkort medeverantwoordelijk is voor jouw succesverhaal.

Tiny Verberne

Graag maak ik dromen waar met mijn ervaring, inzet, passie en creativiteit.

Gonny Verberne

Helpen in de werkplaats, de communicatie, het uitzoeken van kleurencombinaties, de puntjes op de i, daarvoor ben ik! Een soort vliegende keep, zeg maar. En die afwisseling is juist wat het zo interessant maakt, zo blijf je betrokken en weet je precies wat er speelt.

Astrid Oomen

Het is zo fijn dat ik deel uit mag maken van ons enthousiaste en vakkundige team. Een team dat alle aandacht heeft voor de klant. Als u contact met ons opneemt dan draag ik ook hier mijn steentje bij en sta u graag te woord.

Wouter Verberne

Vanaf mijn 12e jaar werk ik thuis mee op het bedrijf. Het begon met vegen en wat sjouwen, inmiddels ben ik behoorlijk allround. Zet me op kantoor, de werkplaats of de bouw, ik ben overal even graag. Natuurlijk valt er nog veel te leren, elke dag weer.

Richard Vredenberg

Mijn motto is als je plezier hebt in je werk ziet de klant dit terug in het werk dat wij afleveren. Klant tevreden, baas tevreden, ik tevreden!

Gijs van Bussel

Het motiveert mij om mooie en speciale meubelen, interieur en keukens te maken en te leveren aan een tevreden klant. Door de veelzijdigheid en afwisseling in het werk is geen dag hetzelfde.

Joost Loomans

Vooral het werken aan het gehele project van tekening tot oplevering boeit me. Van plaatje tot werkelijkheid. Prachtig!

Roy Driessen

Ik geniet erg van mijn werk waarbij klanttevredenheid mij extra motiveert. Bij problemen denk ik graag mee om tot een oplossing te komen. Ik ben blij dat ik bij team Verberne mag horen!

Rick van den Aker

Iedere dag gemotiveerd en met plezier naar de klant om de mooiste bouwwerkzaamheden te verrichten met maar één doel. Een prachtig eindresultaat en een tevreden klant.

Bart Mennen

Via stage vanuit België ben ik hier terecht gekomen. Het werken en de sfeer op het bedrijf paste ontzettend goed bij mij. Daarom hoefde ik ook niet te twijfelen toen de kans zich voordeed om bij het team te horen. Ik leer veel en vind het hartstikke fijn.

Niels Hurkmans

Bij Verberne heb ik de kans gekregen om mijn passie weer uit te oefenen op de bouw. Samen met een leuk team timmeren we hard aan de weg.

Jelmer Aarts

Zo fijn dat ik na mijn stage hier mocht komen werken. Voornamelijk maak ik 3D tekeningen en het mooie daarvan is dat iets wat je hebt ontworpen, later in de werkplaats ook werkelijkheid wordt.

Job Driessen

Via mijn bbl opleiding ben ik als interieurbouwer bij Verberne terecht gekomen. Het is altijd fijn om te leren en werken in een gezellig kundig team. Ik hoefde dus ook niet lang te twijfelen toen ik een vaste plek kreeg aangeboden. En leren doe ik nog elke dag.

Marc Boeren

Met prepensioen en afkomstig uit een heel ander vakgebied is het prachtig om binnen de afdeling bouw met fijne, zeer vakbekwame collega's samen te werken aan een diversiteit van projecten.

Franc Claassen

Al 27 jaar voer ik het vak timmeren met veel passie uit. Bij Verberne wordt mij volop de kans geboden om dit iedere dag te doen met veel plezier in een top team en met prachtige projecten.

Nick Snijders

Op de zaterdagen en in de vakanties ben ik bij Verberne te vinden maar ik zit nog op school in België. Door middel van afwisselend en uitdagend werk leer ik hier op het bedrijf erg veel en ook nog in een gezellig team.

Freek van Bussel

Heel erg blij ben ik met de kans die ik hier heb gekregen om mij als timmerman te ontwikkelen. Met een goed en gezellig team gaan we de mooiste tiny houses afleveren.

Luuk Manders
Als stagiair en zaterdaghulp begonnen, nu in dienst gekomen met de mogelijkheid om mijn kennis en kunde hier verder uit te bouwen. 
Teun Linders

Vanuit mijn opleiding in België ben ik bij Verberne projecten terecht gekomen om stage te lopen. Op de zaterdagen en in de vakanties ben ik hier te vinden. Ik vind het leuk om in een team iets moois neer te zetten en vind het fijn dat ik hier nog veel kennis op kan doen. Ik ben nog leergierig genoeg.