Ons team

De realisatie van jouw bouw- of interieurproject gaat gepaard met een dosis passie van toegewijde professionals; vakkundige specialisten die altijd denken en bouwen in het belang van hun opdrachtgevers. Samen zetten we alles in het werk om ook jóuw droom te verwezenlijken. Maak kennis met het team dat binnenkort medeverantwoordelijk is voor jouw succesverhaal.

Tiny Verberne

Graag maak ik dromen waar met mijn ervaring, inzet, passie en creativiteit.

Gonny Verberne

Helpen in de werkplaats, de communicatie, het uitzoeken van kleurencombinaties, de puntjes op de i, daarvoor ben ik! Een soort vliegende keep, zeg maar. En die afwisseling is juist wat het zo interessant maakt, zo blijf je betrokken en weet je precies wat er speelt.

Astrid Oomen

Het is zo fijn dat ik deel uit mag maken van ons enthousiaste en vakkundige team. Een team dat alle aandacht heeft voor de klant. Als u contact met ons opneemt dan draag ik ook hier mijn steentje bij en sta u graag te woord.

Wouter Verberne

Vanaf mijn 12e jaar werk ik thuis mee op het bedrijf. Het begon met vegen en wat sjouwen, inmiddels ben ik behoorlijk allround. Zet me op kantoor, de werkplaats of de bouw, ik ben overal even graag. Natuurlijk valt er nog veel te leren, elke dag weer.

Sjaak Berkers

Problemen? Wat problemen, uitdagingen! En dus oplossingen. Wat je vandaag kunt doen stel dat niet uit tot morgen.

Richard Vredenberg

Mijn motto is als je plezier hebt in je werk ziet de klant dit terug in het werk dat wij afleveren. Klant tevreden, baas tevreden, ik tevreden!

Gijs van Bussel

Het motiveert mij om mooie en speciale meubelen, interieur en keukens te maken en te leveren aan een tevreden klant. Door de veelzijdigheid en afwisseling in het werk is geen dag hetzelfde.

Joost Loomans

Vooral het werken aan het gehele project van tekening tot oplevering boeit me. Van plaatje tot werkelijkheid. Prachtig!

Roy Driessen

Leergierig als ik ben, kan ik niet wachten om volledig mee te draaien. Met mijn opleiding in Belgie ben ik al aardig onderweg.

Rick van den Aker

Iedere dag gemotiveerd en met plezier naar de klant om de mooiste bouwwerkzaamheden te verrichten met maar één doel. Een prachtig eindresultaat en een tevreden klant.

Bart Mennen

Via stage vanuit België ben ik hier terecht gekomen. Het werken en de sfeer op het bedrijf paste ontzettend goed bij mij. Daarom hoefde ik ook niet te twijfelen toen de kans zich voordeed om bij het team te horen. Ik leer veel en vind het hartstikke fijn.

Niels Hurkmans

Bij Verberne heb ik de kans gekregen om mijn passie weer uit te oefenen op de bouw. Samen met een leuk team timmeren we hard aan de weg.

Arjan Meeuws

De saamhorigheid bij Verberne maakt het mogelijk om je ervaring te delen. Dit zie je terug in de kwaliteit van het werk dat je samen maakt. Dat is wat mij aanspreekt. Samen er voor gaan, samen er voor staan.

Jelmer Aarts

Zo fijn dat ik na mijn stage hier mocht komen werken. Voornamelijk maak ik 3D tekeningen en het mooie daarvan is dat iets wat je hebt ontworpen, later in de werkplaats ook werkelijkheid wordt.

Job Driessen

Sinds 1 jaar volg ik hier mijn BBL opleiding. Veel afwisseling in het werk met fijne collega's waar ik al veel van heb mogen leren, dat maakt voor mij werken bij Verberne zo leuk.