droom | ontdek | geniet

Nieuws

Sponsoring ALS

Ook wij steunen de stichting ALS graag. Inmiddels heeft Tiny al enkele keren in de grachten van Amsterdam meegedaan aan de Amsterdam City swim (zie www.stichting-als.nl). Een prachtig initiatief waar veel geld voor nodig is om onderzoek te doen tegen deze nog altijd dodelijke ziekte. Met dank aan de sponsoren.

2017 Jubileum jaar

2017 is ons jubileum jaar. 24 september 2017 is het precies 25 jaar geleden begonnen met Tiny en Gonny, en inmiddels zijn we met een mooie club werknemers door heel Nederland aan het werk. We gaan op pad voor prachtige verbouwingen en het mooiste interieur en meubels. Dit totaal concept is onze kracht. Een aanspreekpunt geeft de klant veel rust. Wij staan graag voor u klaar.

Project Terschelling gaat door.

Project Terschelling gaat door betekent dan we nog eens 10 vakantie bungalows bij mogen maken voor op Terschelling. In Asten gebouwd en voorzien van echt alle gemakken. Inmiddels is er al een prachtig nieuw park met de eerste 13 woningen. daar komen er nu dus weer 10 bij. Plug en play worden ze op speciaal transport gezet en verscheept naar Terschelling. Als je het leuk vind om te zien hoe de bouw verloopt ben je van harte welkom. Het ontwerp is wederom van Depot Rotterdam.

Recyclen is in!!

Prachtige resultaten met materialen van de sloperij. Een gemaakte spreekkamer opgebouwd van oude ramen, deuren en kozijnen. Te zien bij het Levensatelier te Asten.

Prachtig project voor op Terschelling

Project Terschelling betekent dat we in 2015-2016 vakantie bungalows gaan maken. Brabantse bungalows die hier plug en play gemaakt worden, Ze worden op maat gemaakt en dan kant en klaar op speciaal transport en met de boot naar Terschelling gaan. Inclusief écht alles en helemaal naar de wens van de klant. De eerste 10 zijn al klaar en zien er prachtig uit. Ze staan op vakantiepark Om't Noord in Terschelling. Zin om te komen kijken. neem contact op met ons. Alles in samenwerking met Depot Rotterdam die in zijn geheel verantwoordelijk is voor het ontwerp.

Brede maatschappelijk school DE VLIEGER Deurne.

Voor een nieuwe basisschool in Deurne, een brede maatschappelijke school ''De Vlieger" zijn de voorbereidingen in volle gang om het gehele interieur te maken. Een prachtige opdracht.

Kachels en haarden zijn in trek.

We hebben de laatste tijd vele klanten blij gemaakt met een prachtige kachel of haard. Het is altijd te maken ook in een bestaande woning. Het is erg sfeervol en geeft een heerlijke warmte. Voor informatie, bel gerust.

Nieuwbouw gastenverblijf, kookstudio

Onlangs zijn we gestart met een compleet nieuw te bouwen gastenverblijf/kookstudio in Leende.
Een prachtig project waarin straks in Marokaanse sferen heel wat Marokaanse lekkernijen op tafel zullen komen. Zie 1ste fotoimpessie bij bouwen en verbouwen.

gestart na de vakantie.

Na een welverdiende vakantie zijn we weer opgestart met 2 nieuwe totaalprojecten in Asten. Het worden twee prachtige verbouwingen met bijbehorend interieur en inbouwkeukens.

Voortgang, heropening Levensatelier Asten.

Aan de Burgemeester Wijnenstraat in Asten begint de verbouwing op zijn eind te lopen. Het wordt een prachtig mooie ruimte met een huiselijke sfeer. Op 7 September aanstaande is de heropening om 12.00 door wethouder Jack Huijsmans en Tiny Verberne van Verberne bouw + meubel.. Dit alles tijdens de jaarlijkse braderie. Iedereen meer dan welkom. www.hetlevensatelier.nl

Nieuw in Asten. Maries Boutiek

Een nieuwe modezaak Maries boetiek is onlangs geopend aan de Marktstraat in Asten. Een prachtig totaalproject voor ons met bouwen en interieur op maat. www. maries Boetiek.

Goed nieuws!!!!

We hebben 2 nieuwe personeelsleden die ons team komen versterken. Rick is zelfstandig allround bouwvakker en Wilco is zelfstandig meubelmaker/ interieurbouwer. Welkom!! Zie ons hele team onder het kopje '' even voorstellen, ons team''.

Opgeleverd In de Gloria bijzondere ruimte Asten. Voormalig Protestantse kerkje.

Een spannende en uitdagende klus was het maken van een kelder met een betonnen trap waar de toilettengroep in moest komen. Een prachtige professionele keuken hebben we gemaakt. Een verrijdbare bar met verrijdbare achterkast, garderobehoek.
Inmiddels is in de voormalig Protestantse kerk zelfs het eerst concert geweest. In het weekend van pasen is er tijdens de paasblues een sing en songwriter uit Amerika op komen treden.
Een prachtige bijzonder ruimte is het zeker geworden.

Pecha Kucha in de Gloria Vrijdag 9 mei 2014

Als deelnemer van Pecha Kucha nodigden wij u uit voor een gezellig avondje uit in de voormalig Protestantse kerk 'In de Gloria' Asten op vrijdag 9 Mei jl. Pecha Kucha betekent letterlijk vertaald Prietpraat. Op deze avond deelden 12 sprekers  hun passie met jou. Dit alles met 20 dia's die elk 20 seconden te zien zijn. Dit vereistte dus creatief en direct te zijn.
En dat is gelukt. Echt een geweldige avond met uiteenlopende onderwerpen. En zeg nou zelf... deze kans was eenmalig om op een preekstoel uit anno 1825 je passie te presenteren aan een hele zaal (kerk) vol.

Uitbereiding Het Levensatelier Asten

Aan de Burgemeester Wijnenstraat in Asten ligt het prachtige Levensatelier. Door de enorme aanhoudende drukte daar is er wederom behoefte aan uitbreiding (door onze bouwafdeling) van het  aangrenzende pand (de voormalig Jola kleding) Een prachtige jogaruimte is inmiddels al opgeleverd en nu volgt uitbreiding van de winkel voorzien van cadeautje met betekenis. Ook nieuw te maken spreekkamers / werkplekken.

Voortgang werkzaamheden Protestantse kerk Asten

Op dit moment is het zover dat de inpandige betonnen kelder van 6 x 4 m2 en 3 meter diep gestort is in het bijgebouw van de Protestantse kerk.  Een hele spannende klus. De buitenmuren moesten constructief opgevangen worden voordat we met de kelder konden beginnen. Na heel wat zand scheppen, (het blijft spannend) en dat zat wel eens tegen, is er uiteindelijk alweer een succesvolle klus verlopen en komt er een prachtige ruimte extra bij. www.indegloria.nl

Nieuw project Protestantse kerk Asten Lindestraat 1

Een prachtig pand aan de Lindestraat  te Asten; De Protestantse kerk, mogen wij verbouwen.
De naam is 'In de Gloria, bijzondere ruimte'.
In de kerk gaan we de bestaande vloer reinigen, een garderobe hoek maken en werkzaamheden voor het terug brengen van de nagalmtijd. In het bijgebouw gaan we een nieuwe keuken/buffetgedeelte maken en een inpandige kelder voor sanitaire voorzieningen. www.indegloria.nl

Expert Asten Burgemeester Ruttenplein 1

Nieuw Gemaakt!!! Een prachtige inbouwadvieshoek hebben we samen gerealiseerd bij Expert Asten aan het Burgemeester Ruttenplein.  Ruim en overzichtelijk kunt u alles bekijken. Een enthousiast team staat voor u klaar om u het beste advies te geven omtrent alle inbouwapparaten. www.expert.nl/Asten.

Nieuwbouw NWC voetbalvereniging Asten

Samen met Doret Schulkes interieurarchitecten bni uit Asten werken we aan de inrichting van een nieuw te bouwen kantine en kleedruimtes voor voetbalvereniging NWC Asten.

Woonfair Deurne

Ook dit jaar deden we weer mee met de Woonfair In Deurne aan de Florijn 17.
Een kleine gezellige beurs met een 9-tal ondernemers, alles op het gebied van wonen. 
Het was fijn u daar te mogen begroeten.
We lieten u de nieuwste materialen zien en vertelde u graag alle mogelijkheden voor een gezellig, warm en huiselijk interieur te creëren. Zie www.woonfairdeurne.nl of kijk op facebook.

Kasteel Asten-Heusden Het Anna Ceelenhuis

Aan ons was het de eer om het interieur te mogen maken voor het bezoekers en documentatie centrum voor hekserij bij de poort van de kasteelruïne in Asten-Heusden, Het Anna Ceelenhuis. Een prachtige kijk op de historie van het kasteel. Het betreft nieuw gemaakte vitrinekasten, boekenkasten en een maquette tafel. De bijzondere opening was op 'De Nationale monumentendag' van Zondag 15 September j.l.

Restylen bibliotheek Asten 1ste en 2de fase

De bibliotheek aan de Kerkstraat in Asten na een restyling weer open.
Nieuw mochten we maken een zelfsevicepunt om de boeken in te leveren.  Een sfeervolle leeshoek, een nieuwe info balie, nieuwe zelfservice punten en een nieuwe vloer waren onderdeel van de restyling 1ste fase . Ook is de kinder/kleuterhoek aangepast. De 2de fase was de restyling van de buitengevel en de eer aan Wethouder Jac Huijsmans om de Bibliotheek te heropenen. www.bibliotheekhelmondpeel.nl 

In de prijzen gevallen

Onze werknemer Joost Loomans heeft voor een project via Verberne bouw + meubel een tweezits bankje gemaakt met noten hout en prachtig gestoffeerd met een zwart-groene streep.  Een deskundige jury van de branchevereniging heeft het beoordeeld en Joost mocht de 3de prijs in ontvangst nemen. 
Het tweezitsbankje is te koop en staat ten toon bij Vemeco in Asten. www.vemeco.nl

Scholing werknemers

Regelmatig sturen wij onze werknemers op scholing/cursus. Deze keer naar de cursus ''spuittechniek'' en zijn we weer volledig op de hoogte. Ook zijn we met 2 personen op 20 September 2013 weer opgefrist met de herhalingscursus BHV (bedrijfs hulp verlening).

Tandarts praktijk Nuenen

Inmiddels zijn we bijna klaar met een prachtig totaalproject in Nuenen. Het betreft verbouwen en nieuwbouw, inclusief 2 appartementen boven een tandartspraktijk. Ook het hele interieur van de volledig nieuw te maken  tandartspraktijk is klaar. Uiteraard alles uit eigen meubelmakerij.

Betonnen meubels

Heel bijzonder; Betonnen meubels!
Graag laten wij u onze betonnen meubelllijn zien waar wij sinds kort mee gestart zijn.

Nieuw gemaakt; De Gasterij In Liessel

De Gasterij in Liessel is een nieuwbouwprojekt waar een Dokterspraktijk en een Fysiotherapiepraktijk in ondergebracht zijn. Wij mochten het gehele interieur daarvoor maken.

Huisartsenpraktijk De Pastorie Neerkant

Midden in het centum van het dorp Neerkant ligt een prachige huisartsenpraktijk genaamd 'De Pastorie'. Wij mochten daar het hele interieur voor maken.  Het resultaat is geweldig. 

Sponsoring 'T JASPER SPORT atletiekvereniging Asten/Someren

Bij een prachig nieuw clubgebouw hoort ook een nieuwe keuken op maat. Als leden van de club dragen wij daarom graag ons steentje bij. Inmiddels staat er een prachtige  op maat gemaakte keuken in het clubgebouw, www.jaspersport.nl

Sponsering voetbalvereniging NWC Asten

Sporten is belangrijk!
Op dit moment dragen wij  voetbalvereniging NWC Asten een warm hart toe middels sponsering van het 1ste.
www.nwc-asten.nl

Meubels/interieur maken voor in Belgie

Ook bijzonder; Binnenkort gaat er diverse interieur en meubels naar Belgie.