droom | ontdek | geniet

Reacties

Anna Galama en Gerard Trijselaar:

Afgelopen zaterdag zijn we naar Terschelling geweest om te zien hoe het huisje er nu, op zijn uiteindelijke plek, bij staat. We wisten het natuurlijk al een beetje, maar toch zijn we ook nu weer aangenaam verrast door het resultaat van jullie noeste arbeid. Werkelijk geweldig hoe mooi alles is afgewerkt en hoe netjes alles is achtergelaten.

Bij de eerder geplaatste huisjes hebben we gezien dat ook de nazorg bij jullie geen sluitpost is, maar dat jullie ook dan geweldig je best doen om een tevreden klant achter te laten.

Heerlijk om te ervaren dat er nog steeds mensen zijn die plezier in hun vak uitstralen en voor wie het leveren van vakwerk gewoon nog gewoon is!

Fam. Smid, Rotterdam :

Verberne bouw + meubel heeft voor ons een schitterende aanbouw gemaakt. Door de goede voorbereiding in de werkplaats ook nog eens in ‘no time’ gerealiseerd. En voor het eerst in ons leven een verbouwing zonder uitloop, zonder meerkosten en zonder gedoe! Bedankt voor het mooie resultaat.
Lees meer.

Bibliotheek, Asten:

Verberne Bouw + Meubel heeft de verbouwing en inrichting begeleid en verzorgd van onze bibliotheek in Asten. Werkelijk geweldig één aanspreekpunt! Overal had Tiny een oplossing voor en stond klaar.
Lees meer.

Anita en Huub Savelkoul, Venlo:

Verberne bouw + meubel: al bijna 20 jaar een constante, betrouwbare factor in de verbouwingen van onze woning. Van aanbouw en badkamer tot zolder.
Lees meer.

Cor en Hilde Mutsers, Asten:

Verberne Meubelwerken was de naam en in het verleden hebben wij een aantal meubels en aanpassingen aan ons huis door dit bedrijf laten verwezenlijken, naar tevredenheid.
Lees meer. 

Esther en Bas van Loon, Asten:

In oktober 2008 ging de schop bij ons in de grond! Dit was de eerste stap tot realisatie van onze verbouwing met serre. Voor uitvoering van dit project waren wij overeengekomen met Verberne bouw + meubel uit Asten.
Lees meer.

Hans van den Hoogen - Dokterspraktijk:

Verberne heeft de verbouwing en inrichting verzorgd en begeleid van onze praktijk.
Lees meer.

Peter en Annemie van der Zanden

Wij waarderen jullie creatief vakmanschap in kleine en grotere projecten.
Lees meer.