droom | ontdek | geniet

Ons team

In de ervaring die we afgelopen jaren hebben opgedaan, zijn we gegroeid. Kwantitatief en kwalitatief. In de breedte en in de diepte.
 
We werken met een enthousiast team professionals aan uiteenlopende en
uitdagende projecten. Dat vraagt ons om regelmatig bij te scholen op het gebied van nieuwe technieken en materialen-toepassingen, zodat we de klant kunnen blijven verrassen met deskundige en ongewone creaties. Daar doen we het voor.

Tiny Verberne

Graag maak ik dromen waar met mijn ervaring, inzet, passie en creativiteit.

Gonny Verberne

Helpen in de werkplaats, de communicatie, het uitzoeken van kleurencombinaties, de puntjes op de i, daarvoor ben ik! Een soort vliegende keep, zeg maar. En die afwisseling is juist wat het zo interessant maakt, zo blijf je betrokken en weet je precies wat er speelt.

Astrid Oomen

Het is zo fijn dat ik deel uit mag maken van ons enthousiaste en vakkundige team. Een team dat alle aandacht heeft voor de klant. Als u contact met ons opneemt dan draag ik ook hier mijn steentje bij en sta u graag te woord.

Sjaak Berkers

Problemen? Wat problemen, uitdagingen! En dus oplossingen. Wat je vandaag kunt doen stel dat niet uit tot morgen.

Richard Vredenberg

Mijn motto is als je plezier hebt in je werk ziet de klant dit terug in het werk dat wij afleveren. Klant tevreden, baas tevreden, ik tevreden!

Gijs van Bussel

Het motiveert mij om mooie en speciale meubelen, interieur en keukens te maken en te leveren aan een tevreden klant. Door de veelzijdigheid en afwisseling in het werk is geen dag hetzelfde.

Joost Loomans

Vooral het werken aan het gehele project van tekening tot oplevering boeit me. Van plaatje tot werkelijkheid. Prachtig!

Wouter Verberne

Vanaf mijn 12e jaar werk ik thuis mee op het bedrijf. Het begon met vegen en wat sjouwen, inmiddels ben ik behoorlijk allround. Zet me op kantoor, de werkplaats of de bouw, ik ben overal even graag. Natuurlijk valt er nog veel te leren, elke dag weer.

Roy Driessen

Leergierig als ik ben, kan ik niet wachten om volledig mee te draaien. Met mijn opleiding in Belgie ben ik al aardig onderweg.

Rick van den Aker

Iedere dag gemotiveerd en met plezier naar de klant om de mooiste bouwwerkzaamheden te verrichten met maar één doel. Een prachtig eindresultaat en een tevreden klant.

Bart Mennen

Via stage vanuit België ben ik hier terecht gekomen. Het werken en de sfeer op het bedrijf paste ontzettend goed bij mij. Daarom hoefde ik ook niet te twijfelen toen de kans zich voordeed om bij het team te horen. Ik leer veel en vind het hartstikke fijn.

Sven van Stratum

Bouw of meubel? Gelukkig hoef ik niet te kiezen en kan ik het beide uitoefenen en dat is precies wat ik wil. Van schets naar een compleet interieur en van tekening naar een aanbouw. Prachtig!

Niels Hurkmans

Bij Verberne bouw + meubel heb ik de kans gekregen om mijn passie weer uit te oefenen op de bouw. Samen met een leuk team timmeren we hard aan de weg.

Hannes Haazen

Via stage bij het Hub van Doorne college in Deurne ben ik op het bedrijf terecht gekomen. Nu mag ik ook op de zaterdagen en in de vakanties hier werken. Dat doe ik graag en doe zo veel ervaring op voor de toekomst.