droom | ontdek | geniet

Esther en Bas van Loon, Asten

In oktober 2008 ging de schop bij ons in de grond! Dit was de eerste stap tot realisatie van onze verbouwing met serre. Voor uitvoering van dit project waren wij overeengekomen met Verberne bouw + meubel uit Asten.
 
In een paar persoonlijke gesprekken maakte Tiny Verberne ons wegwijs en gaf hij ons het vertrouwen en goede gevoel dit project te kunnen realiseren. Na een uitgebreid voorstel met een goede kwaliteit/prijs verhouding, gaven wij groen licht.
 
Hierna kwamen er diverse deskundige medewerkers hun taken uitvoeren. Opvallend was hoe soepel alles op elkaar aansloot. Ze plaatsten tussenschotten en legden vloerbedekking om overlast en beschadigingen te voorkomen.
 
Wij zagen onze droom iedere dag concreter worden. Aangezien wij ervoor kozen om de gehele achterkant met draagmuren eruit te halen, moest er een ijzeren balk van bijna 500 kg worden geplaatst om de gehele achterkant van het huis op te kunnen vangen. Een technisch hoogstandje wat met veel souplesse en een enthousiast team werd uitgevoerd. Ook het verplaatsen van glasplaten over het huis met een kraan, was imposant om te zien. Na het plaatsen van de serre heeft Verberne bouw + meubel ook kozijnen, deuren en een boekenkast geheel voor ons op maat gemaakt. Wij zijn erg tevreden en genieten iedere dag van ons verhoogd woongenot.